Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/65/173265/bloggagenturen.se/public_html/wp-content/plugins/seedprod-coming-soon-pro/extentions/mailchimp/mailchimp.php on line 121 Lönestatistik för bloggare - Bloggagenturen.se

Vad tjänar egentligen en bloggare ? Vad är rimligt för en bloggare att tjäna per månad? Bloggagenturen håller på att ta fram lönestatistik för bloggare vilket inte är det lättaste, eftersom många bloggar på deltid. Lönen kan också variera beroende på om bloggaren får en fast lön eller om den är rörlig. Löneförmåner är också vanligt, vilket påverkar lönen. Och givetvis kan lönen variera med antalet läsare.

För att få fram en rättvis bild av vad bloggare tjänar i Sverige idag behöver vi få in fler uppgifter. Vad tjänar du på din blogg? Maila in dina uppgifter till info@bloggagenturen.se. Bloggagenturen kommer inte att lämna ut information om ditt namn eller din blogg till en tredje part, utan enbart antal läsare, PageRank, lön, antal år i branschen o.s.v..

Skicka ett mail eller fyll i uppgifterna nedan, de du kan svara på. När statistiken är sammanställd skickar vi den till dig så att du kan se hur du ligger till jämfört med andra bloggare.