Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/65/173265/bloggagenturen.se/public_html/wp-content/plugins/seedprod-coming-soon-pro/extentions/mailchimp/mailchimp.php on line 121 Ny webbtjänst för bättre utbyte mellan bloggare och e-handlare! - Bloggagenturen.se

Bloggagenturen vill utveckla en webbtjänst som förenklar kontakt och samarbete mellan bloggare och e-handlare. Det kan låta som något i stil med Tourn, Blogvertiser och Twingly Blog Manager som nyligen lanserade sin betaversion. Så är alltså inte fallet – jag har förstås en ny vinkel som grundar sig på mina nio år i bloggbranschen men också som e-handlare. De senaste månaderna har jag skissat på hur tjänsten skulle kunna se ut och jag är nu redo att ta nästa steg, d.v.s. att ta fram en betaversion. Bloggagenturens kunder och bloggare kommer självklart testa först.

onsdag den 27 maj kommer jag att medverka på Internet Discovery Day i Malmö (här finns mer info). Kom gärna förbi och säg hej om du tycker det låter intressant och vill samarbeta, vara med och utveckla produkten, bli medgrundare eller investera!

Mina kontaktuppgifter:
info@bloggagenturen.se
0700-46 00 23