Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/65/173265/bloggagenturen.se/public_html/wp-content/plugins/seedprod-coming-soon-pro/extentions/mailchimp/mailchimp.php on line 121 Intervju med Anna Matkovich - eventansvarig på Bloggmingel.se - Bloggagenturen.se Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/65/173265/bloggagenturen.se/public_html/wp-includes/kses.php on line 741 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/65/173265/bloggagenturen.se/public_html/wp-includes/kses.php on line 741 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/65/173265/bloggagenturen.se/public_html/wp-includes/kses.php on line 741 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/65/173265/bloggagenturen.se/public_html/wp-includes/kses.php on line 741 Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/65/173265/bloggagenturen.se/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5607

I januari anordnar vår systersajt Bloggmingel.se första mingeltillfället i Malmö. Anna Matkovich är eventansvarig och därför tänkte jag att det var på sin plats att intervjua henne så att ni får lära känna henne bättre.

Välkommen som eventansvarig på Bloggmingel.se! Vad har du för mål och förväntningar?

Tack snälla! Mitt mål är att skapa en samlingsplats för bloggare och företagare där man kan utbyta information och få chansen att lära känna varandra lite närmare. Jag är en person som satsar stort och mina förväntningar är att Bloggmingel ska bli så pass stort att vi kommer ha regelbundna träffar över hela Sverige, frågan är inte OM utan NÄR. :)

Vem är du?

Jag är en person som tycker om att ha många bollar i luften och är inte rädd att bjuda på mig själv. Jag älskar att vara sysselsatt och sitter aldrig still. Mina starka sidor är tålamod, organisering och utveckling. Idag driver jag bloggen http://annamatkovich.se och utöver detta jobbar jag som medlemsrekryterare, men är just nu mammaledig. Jag har sedan tidigare jobbat med bland annat försäljning och event. Idag bor jag i Malmö tillsammans med min sambo och vår son som föddes i september i år.

Jag älskar utmaningar och ser fram emot att utveckla Bloggmingel till ett av Sveriges första och största nätverk för professionella bloggare och företagare.

Varför är just bloggmingel med både bloggare och företagare bra? Är det inte samma sak som bloggmässa?

Eftersom jag själv är bloggare vet jag hur bloggvärlden ser ut och hur svårt det kan vara att sticka ut och marknadsföra sin blogg. Bloggmingel ger både bloggare och företagare möjligheten att marknadsföra sig själv eller sin egen produkt.

Det är stor skillnad mellan bloggmingel och bloggmässa. Bloggmingel öppnar upp en möjlighet för bloggare och företagare att lära känna varandra på en mer personlig nivå – man får chansen att mingla och prata med varandra en längre stund. På en bloggmässa är även allmänheten inbjuden vilket gör det svårt för bloggare att sticka ut, medan våra mingeltillfällen kommer att inrikta sig på professionella bloggare och företagare. Syftet med Bloggmingel är främja nära samarbeten mellan bloggare och företagare genom en mysig och avslappnad atmosfär.

Vilket är ditt tips till bloggare som vill hitta bra företag att samarbeta med?

Det är väldigt viktigt som bloggare att hitta seriösa företag att samarbeta med och genom Bloggmingel får du den chansen. Det finns många företag därute som vill utnyttja bloggare och det är mycket viktigt att som bloggare värdesätta sin blogg, för det tar tid att driva en blogg. Genom Bloggmingel får du chansen att träffa ett företag på plats och inleda samarbete.

Något annat du vill tillägga?

Det nya och effektiva sättet idag är att marknadsföra och göra reklam är via bloggare. Allt fler företag använder sig av bloggare för att marknadsföra sina produkter. Därför är det extra viktigt både för företag och bloggare att hitta seriösa samarbeten – då blir det win-win för båda parter.

Tack för intervjun Anna! Jag ser fram emot att jobba med dig!