Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/65/173265/bloggagenturen.se/public_html/wp-content/plugins/seedprod-coming-soon-pro/extentions/mailchimp/mailchimp.php on line 121 Intervju med bloggaren Therez - Bloggagenturen.se Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/65/173265/bloggagenturen.se/public_html/wp-includes/kses.php on line 741 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/65/173265/bloggagenturen.se/public_html/wp-includes/kses.php on line 741 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/65/173265/bloggagenturen.se/public_html/wp-includes/kses.php on line 741 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/65/173265/bloggagenturen.se/public_html/wp-includes/kses.php on line 741 Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/65/173265/bloggagenturen.se/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5607

intervjutherezbloggare

Ett nytt inslag här i bloggen är intervjuer med våra bloggare och olika företag. Therez Hahlin har snart bloggat i 9 år, den 9 mars närmare bestämt! Vi ville därför intervjua henne och ta del av hennes erfarenheter.

Hej Therez! Den 9 mars fyller din blogg nio år vilket är helt fantastiskt. Grattis! Kommer du att blogga i nio år till? :)

Tusen tack! Har nästan lite svårt att ta in att jag närmar mig ett helt decennium med therez.se! Det blir stort kalas nästa år med andra ord! Jag kommer blogga så länge det är roligt och givande och som det känns just nu så kommer det utan tvekan att bli nio år till.

Vem är Therez?

Jag är en mycket driven person som blev mamma i augusti förra året. Brinner för mode och inredning och har en förkärlek till svart och vitt vilket också avspeglar sig mycket i bloggen. Förutom detta älskar jag att fotografera och resa. Man skulle kunna säga att jag är lite av en mångsysslare som gillar att ha många bollar i luften då jag har tre jobb när jag inte är mammaledig.

Vad var det som gjorde att du började blogga? Fanns det någon utlösande faktor?

Det hela började med att jag var nyfiken på fenomenet som var väldigt nytt vid det tillfället. Ebba Von Sydow var nog den person som inspirerade/introducerade mig och det var hon som gjorde att jag själv ville testa efter att ha läst hennes blogg. Till en början var det lite mer som en dagbok och ett perfekt sätt att samla inspiration på. Allt eftersom utvecklades bloggen till vad den är idag.

Vad är varit roligast med att blogga?

Det som jag tycker är roligast är att allt går så snabbt. Man når ut snabbt och får snabb respons och feedback. Bloggen har givit mig otroligt mycket! Jag har fått göra fantastiska resor och haft förmånen att träffa underbara människor. En av de personerna har dessutom kommit att bli en av mina allra bästa vänner.

Hur har bloggen utvecklats under dessa år? För visst är det så att det är väldigt utvecklande att blogga?

Jag har lärt mig otroligt mycket under alla dessa år och verkligen utvecklats som person. Jag har lärt mig vad jag vill och värdesätter mig själv som bloggare.

Tips till andra som ska börja blogga? Vad ska man tänka på?

Det viktigaste är nog att man brinner för det man gör och försöker lägga lite extra energi på bilderna, det är ju det första man ser när man besöker en blogg. Tror även att det är viktigt att man sätter upp mål hur man vill ha sin blogg och hur man skall nå dit. Lite som när man skall starta ett eget företag, man behöver en affärsplan, i alla fall om man önskar nå ett steg längre.

Har du något tips till företag vad de ska tänka på när de kontaktar bloggare för samarbeten?

Det är viktigt att ha en klar bild från början om hur de vill att samarbetet skall se ut och hur det skall gynna båda parterna. Vad som förväntas av dem båda, tidsplan och inga överraskningar.

Och slutligen, en fråga som jag kommer att ställa till alla bloggare som blir intervjuade, vad gör man när man får bloggtorka och inte kommer på vad man ska skriva?

Jag försöker alltid att ha något/några inlägg klar så när dessa dagar kommer finns det ändå material som fungerar och håller måttet. Vissa dagar bubblar ju inspirationen över och då kan man ju sitta och göra hur många inlägg som helst och det är de dagarna man får ta till vara på och sprida ut senare. Då behöver man inte ha panik eller må dåligt de dagarna när inspirationen inte infinner sig.

Stort lycka till med bloggandet!

Tusen tack!